آموزش کاشت ناخن
در این مقاله به موضوع کاشت ناخن پرداخته ایم و توضیحی درمورد تاریخچه و تعریف و عملکرد آن در اختیار شما قرار داده ایم.
همچنین اطلاعات مفیدی را درمورد کاشت ناخن در اختیار شما قرار داده ایم,ای خدمات توسط تکنسین های حرفه ای ناخن انجام میشود.
در ابتدا به تعریفی از کاشت ناخن پرداخته ایم....
کاشت ناخن چیست؟
کاشت ناخن روشی برای زیبایی بخشیدن به دستان و ناخن ها میباشد که در آن به راحتی میتوان به قده دلخواه ناخنی که در نظر دارید دست پیدا کنید.به غیر از موضوع زیبایی,کاشت ناخن روشی برای استحکام سازی ناخن ها و جلوگیری از شکنندگی آنها میباشد.
تاریخچه کاشت ناخن چیست و چگونه به وجود آمده است؟
چیزی که ما امروزه تحت عنوان کاشت ناخن شنیده ایم و میشناسیم، دستاورد تصادفی دندانپزشکی به نام فردریک اسلک در سال 1954 است. فردریک، هنگامی که موقع کار کردن با شکستن ناخن خود مواجه شد، از اکریلیکهای دندان برای ترمیم آن استفاده کرده است. نتیجه این کشف، پایه گذاری صنعتی بزرگ و در حال گسترش به نام کاشت ناخن است.
انواع کاشت ناخن
در اکثر مواقع خانم ها نمیدانند چه مدل کاشت ناخن را میخواهند و چگونه و با چه روشی به دستانشان زیبایی میبخشند,در ادامه مطالب با ما همراه باشید تا به این موضوع بپردازیم.
کاشت ناخن با اکریلیک یکی از قدیمی ترین مدل های کاشت ناخن محسوب میشود.ماندگاری و دوام بسیار بالایی دارد و به همین خاطر این مدل کاشت طرفدار و خواهان بسیار زیادی دارد. اکریلیک ترکیبی از مونومر مایع و پولیمر پودرهست که از ترکیب این دو لایه محافظتی سختی تهیه میشود که سطح ناخن طبیعی را پوشش میدهد.این مواد در مجاورت با هوای آزاد خشک میشود و به سختی و استحکام میرسد که با انجام دادن یک سری مراحل ها سطح آن صیقلی میشود و آماده لاک زدن میشود.
مراحل کاشت ناخن شامل:موادگذاری,سوهانکشی,مانیکور و تمیز کردن,چیدن کوتیکول ها و در آخر اجرای لاک میباشد.
مزایای کاشت ناخن با اکریلیک
نسبت به کاشت ناخن با ژل ارزانتر است
به راحتی میتوان در خانه با حلال آنها این نوع کاشت را از روی ناخن ها برداشت
بسیار محکم و با دوام است و ماندگاری بالایی دارد
بدون نیاز به تکنسین حرفه ای میتوان آن را در منزل انجام داد
گزینه بسیار مناسبی برای استحکام بخشیدن به ناخن طبیعی میباشد.
ترمیم و ماندگاری کاشت اکریلیک چگونه است...
ماندگاری این نوع کاشت در افراد مختلف متفاوت است,به عنوان مثال افرادی که کار دستی زیاد انجام میدهند و فشار روی ناخن های آنها زیاد است , زودتر در معرض شکستگی ناخن قرار میگیرند نسبت به افرادی که هیچ گونه ضربه و فشاری روی ناخن آنها نبوده.ولی درکل این نوع کاشت در سالن های زیبایی بسیار مرسوم است و پیشنهاد میشود.
زمان ترمیم کاشت اکریلیک بین 4-3 هفته میباشد,که یا باید برداشته شود و یا با موادگذاری مجدد ترمیم شود.
چگونه میتوان کاشت ناخن با اکریلیک را از ناخن جدا کرد؟
با این حال که همیشه توصیه میشود این عمل را تکنسین های ناخن انجام دهند ولی میتوان برای صرفه جویی در وقت در منزل با مواد با کیفیت آن را جدا نمایید.
اگر کاشت ناخن را اصولی از ناخن جدا نکنید ممکن است به صدف ناخن خود آسیب وارد کنید و سطح آن را شکننده نمایید,پس در انجام آن دقت نمایید.
مواد مورد نیاز آن:سوهان دستی یا برقی,استون ٪100,پنبه,فویل یا گیره ی ناخن,وازلین
در ابتدا با سوهان دستی یا برقی روی سطح ناخن را خراش میدهیم تا سطح ناخن کاملا مات شود,بعد از آن اگر پوست حساسی دارید پوست اطراف ناخن را با وازلین چرب نمایید(دقت کنید که سطح ناخن را چرب نکنید)بعد از آن به اندازه ی سطح ناخن خود مقداری پنبه را برداشته و به استون آغشته کنید,روی سطح ناخن گذاشته و آن را کاملا با یک تکه فویل یا گیره ی ناخن بپوشانید تا سطح پنبه در معرض هوا نباشد,بگذارید 30-15 دقیقه روی ناخن بماند تا مواد کاشت به حالت نرم و خمیری دربیاید.وقتی به این حالت درآمد پنبه ها را از سطح ناخن جدا کنید و مواد حل شده و خمیری را از روی ناخن جدا کنید و در آخر با سوهان ناخن خود را به قد و فرم دلخواه خود درآورید.
نوع دیگر کاشت ناخن کاشت ژله ای میباشد که با ژل های مخصوص آن سطح ناخن را میپوشانند و با آن به ناخن حجم میدهند.
مدل دیگر کاشت ناخن,کاشت فایبرگلس یا سیلکی است: برای این کار سطح ناخن را رزین یا چسب مخصوص زده سپس خردههای فایبرگلس یا ابریشم را روی سطح ناخن یا نوک ناخن میپوشانیم..
یک مدل دیگر استحکام سازی ناخن کاور ناخن میباشد که با کاشت ناخن متفاوت است.
کاشت ناخن شامل اضافه کردن تیپ مصنوعی به انتهای ناخن طبیعی و افزایش طول ناخن میباشد، در صورتی که کاور ناخن شامل افزودن مستقیم اکریلیک، ژل و یا مواد دیگر به سطح ناخن طبیعی میباشد.
کلام آخر...
در کل کاشت ناخن بسیار سلیقه ای میباشد و خیلی از خانم ها ساختار طبیعی خود ناخن را ترجیح میدهند.اگر هر زمان علاقه مند به انجام این کار بودید حتما مراجعه به تکنسین های حرفه ای را در اولویت قرار دهید.
ممنون از همراهی شما.